Välkommen till

SKÖVDEHEM ARENA

BRÖDERNAS I SKÖVDE

Välkommen till Brödernas Skövde. Här kan du njuta av hamburgare och pizza av högsta kvalité. Lunch och middag för hela familjen.
På Brödernas restaurang i Skövde njuter du av Schlättas godaste hamburgare och pizza. På vår meny har vi allt från läckra hamburgare med nötkött och kyckling till vegetariska och veganska alternativ. Kvällstid erbjuder vi även napolitansk pizza – bakad med äkta Tipo-00 mjöl och färsk mozzarella. När det kommer till dryck så har vi ett stort sortiment av öl, vin och alkoholfria alternativ. Till exempel har vi en lager och en IPA – speciellt framtagna för att passa till Brödernas burgare och pizza.

NORDICWELLNESS GYM SKÖVDE

Vi på Nordic Wellness erbjuder träning i många olika former. Hos oss hittar du allt från Dans, Styrka, Flexibilitet, Cardio, Gym , Online träning och mycket mer. Våra gym är utrustade med de senaste redskapen/maskinerna och flera av våra gym har Crosscageburar med funktionell yta. Vi har ett stort antal personliga tränare som finns här för att hjälpa dig med dina mål. Dessutom erbjuder vi mycket populära senior- barn – och ungdomskurser. Vi har träning för hela familjen.

Om Skövdehem Multisportarenan

Multisportarenan innefattar padel och gymlokal, konferenslokal samt restaurang och bar. Hyresgäster Skövde kommun, Nordic Wellness Padel, Brödernas, Loft Golf Lounge.

LOFT GOLF SKÖVDE

LOFT Golf startade 2021 och består av 3 verksamheter; LOFT Golf Lounge, LOFT Golf Shop och Adventure Golf. Vi finns på Skövdehem Arena i Skövde, i en nybyggd multianläggning där även paddel, gym, trampolinpark, restaurang och idrottshall finnes. I direkt anslutning till arenan finns även Billingehov ishall, fotbollsplaner, tennishall med mera.

LOFT Golf startades för att ge golfare, men också ickegolfaren, en ny dimension av hur man spelar golf främst under vinterhalvåret.

PADEL NORDICWELLNESS SKÖVDE

I vår padelhall finns det fem banor. Fyra stycken dubbelbanor och en singelbana. Vi har även två utomhusbanor som är placerade utmed vårt gym.
Nordic Wellness Padel ligger utanför medlemskapet och bokas via MATCHi. Rack finns att hyra och bollar finns att köpa i vår padelhall, via appen LOVA.
Som Nordic Wellness Medlem så har du 20% på alla bokningar i hallen. För mer information kontakta vår reception i padelhallen eller gymmet.

SKÖVDE ÄVENTYRSGOLF

I vår Äventyrspark hittar du också vår Glassbar! Vi serverar allt ifrån en god nygräddad våffla till glassdrinkar.
Glassbaren erbjuder ett somrigt sortiment för hela familjen! Vill man komma till oss och bara äta en god glass är man självklart varmt välkommen!

BOULECENTRUM

Välkommen in till LOFT hos oss hittar du även ett boulecentrum med hela 16 boulebanor, med fullständiga rättigheter och restaurang & cafe. Boka ditt boulepaket idag!

Rulla till toppen